Σύλλογος Γονέων των Μαθητών και Μαθητριών Δημοτικού του Κολλεγίου Ψυχικού

Μέσω της ιστοσελίδας θα προσπαθήσουμε να σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα θέματα που αφορούν στο σχολείο και στα παιδιά μας, και είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας, για να συζητήσουμε οποιοδήποτε προβληματισμό σας, αγωνία σας, πρότασή σας, και περιμένουμε τη συμμετοχή σας σε όποιον τομέα σας ενδιαφέρει.

Γνωρίστε μας καλύτερα

Τακτικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:

Πρόεδρος: Αγγελική Πολίτη-Μηναΐδη (email:angeliki.politi@gmail.com , κιν: 6937196268)

Α’ Αντιπ/δρος: Βαγγέλης Μπιτσαξής (email: e.bitsaxis@gmail.com , κιν:6945265039)

Β’ Αντιπ/δρος: Κλειώ Μαυρίκου Παπασπυρίδη (email: cmavricou@yahoo.com , κιν: 6944355371)

Γ. Γραμματέας: Μαρίνα Ταγλή Καραδήμα (email: tagli_accounting@hotmail.com , κιν:6947072097)

Ταμίας: Ειρήνη Λογοθέτη Αποστολοπούλου (email: irenelogotheti@hotmail.com , κιν:6932209210)

Μέλη:  Ντορίνα Ρηγοπούλου (email: drigopoulou@gmail.com, κιν: 6944345005)

Γιάννης Παπουτσάκης (email: lykomides@yahoo.co.uk , κιν:6932355280)

Αναπληρωματικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:

A’ Αναπλ/τικό μέλος: Βασιλική Κουμεντάκου Θεριανού

Β’ Αναπλ/τικό μέλος: Γιώργος Παρασκευόπουλος

Στόχοι του Συλλόγου μας μεταξύ άλλων είναι:

Να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να έρθουμε πρωτίστως όλοι οι γονείς πιο κοντά μεταξύ μας, πιο κοντά στα παιδιά μας, πιο κοντά στο σχολείο μας. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε δημιουργήσει ομάδες εργασίας που απαρτίζονται τόσο από τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και από αναπληρωματικά μέλη και υποψηφίους στις εκλογές που θέλησαν να δραστηριοποιηθούν για τις ενέργειες και τις δράσεις του Συλλόγου μας, αναλαμβάνοντας έτσι ενεργό και ουσιαστικό ρόλο και βοηθώντας να φέρουμε αποτελεσματικότερα σε πέρας την αποστολή μας. Παράλληλα φροντίζουμε να αναβαθμίσουμε άμεσα το website και το facebook του Συλλόγου μας, για αμεσότερη επικοινωνία με το σύνολο των γονέων και ναδημιουργήσουμε αυτό το e-newsletter «Συλλογίσου».

Να υποστηρίζουμε το ασφαλές και αρμονικό περιβάλλον μάθησης των παιδιών μας και συμβάλλουμε στην διαρκή αναβάθμισή του, με έμφαση στην επικοινωνία και την αποτελεσματικότερη ενημέρωση σε θέματα εκφοβισμού.

Να είμαστε συνοδοιπόροι της αποστολής του Σχολείου μας για την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών μας, την αξιοποίηση των ταλέντων τους και την διαμόρφωσή τους σε υπεύθυνους πολίτες. Σκοπεύουμε να δουλέψουμε έχοντας στενή συνεργασία με το σχολείο, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για να εμφυσήσουμε όλοι αξίες στα παιδιά μας που θα τα ακολουθούν σε όλη τη ζωή τους και θα είναι η βάση για τη δημιουργία ηθικών και δυνατών προσωπικοτήτων.

Το τρίπτυχο Μαθητές – Καθηγητές – Γονείς είναι καθοριστικό για να μπορέσουμε να επιτελέσουμε το εθελοντικό μας έργο. Σε αυτή την συλλογική προσπάθεια είμαστε όλοι απαραίτητοι και χρήσιμοι, και γι αυτό ζητούμε τη συμπαράστασή σας. Σας προτρέπουμε να μας αποστέλλετε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις σας, για να μπορούμε να είμαστε πάντα επίκαιροι στα θέματα που σας απασχολούν αλλά και να παρακολουθείτε τις προσεκτικά επιλεγμένες δράσεις του Συλλόγου, που στόχο έχουν την επιμόρφωση και την ενημέρωση.
Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ζήλο και υπευθυνότητα για την ποιοτική αναβάθμιση της σχολικής ζωής όπου χρειάζεται, πάντοτε σε στενή συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και εμάς τους γονείς.